Лучани, які боргують за комуналку, все ще можуть втратити житло

0
6
Лучани, які боргують за комуналку, все ще можуть втратити житло
У найбільших комунальних боржників Луцька планують і надалі відбирати житло, однак цього разу – в обмін на менше.

Про це директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла в інтерв’ю «Волинь24».

З її слів, більше тисячі сімей у Луцьку заборгували за комунальні послуги 10 тисяч гривень і більше, при тому що всього у місті – 50 тисяч споживачів.

Наразі найбільший борг – близько 50 тисяч гривень. Однак, посадовиця побоюється, що ситуація може значно погіршитись із зростанням тарифів з 1 липня.

Тож, аби зменшити борги населення, «Луцьктепло» і надалі звертатиметься за допомогою до виконавчої служби. Зокрема, підніматиметься питання про продаж житла найбільш злісних боржників.

«Залишати людину зовсім без житла теж неправильно, можливо варто обмінювати його на менше. Але ж і розраховуватись треба. Більшість лучан віддають за комунальні послуги далеко не зайві кошти, обмежують свій бюджет, щоб розрахуватись. Одні люди платять, а інші думають, що їх це не стосується. З цим треба щось робити», - резюмує Малютіна.

Нагадаємо, що навесні у Луцьку продали з аукціону квартиру літньої жінки та її сина через комунальні борги, що перевищили 40 тисяч гривень.

Читати інтерв'ю з директором ДКП "Луцьктепло" Валентиною Малютіною повністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні