Волинь: на кордоні з Білоруссю горіли поля

0
0
Волинь: на кордоні з Білоруссю горіли поля
Учора, 5-го липня, обідньої пори на території Залухівської сільської ради Ратнівського р-ну поблизу села Хабарище горіли сільськогосподарські угіддя.

Прийшов вогонь із боку білоруського кордону, - повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

На місце події виїхали дві пожежні машини – лісогосподарського підприємства та Щедрогірської сільської ради, залучили й трактори.

Одразу облаштували додаткові мінсмуги, завдяки чому вдалося запобігти поширенню вогню на територію лісових угідь. До гасіння пожежі долучилися й місцеві мешканці. Тож буквально за дві год. вогонь вдалося спинити власними силами, не залучаючи фахівців ДСНС.

Зараз, розповідають лісівники, загорянь немає. На щастя, погодні умови сьогодні сприяють покращенню ситуації. Територія загоряння – під постійним контролем лісової охорони держпідприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні