--> У Луцьку знову сварились через дерева | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку знову сварились через дерева

0
6
У Луцьку знову сварились через дерева
Місцеві мешканці посварились з комунальниками, які почали зрізати дерева на Соборності, 19.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини свідки події, дерева почали вирубувати над дорогою та у дворі будинку.

Зі слів однієї з місцевих мешканок, пані Оксани, коли працівники МЖК почали зрізати дерева у дворі, то жителі повибігали з будинків і стали на захист зелених насаджень.

На це, як зауважує жінка, один із працівників з пилкою у доволі грубій формі повідомив, що це робиться за заявою мешканців, буцімто дерева аварійні та можуть попадати на дітей.

«Коли ж з’ясувалося, що заяви не було, – підбіг якийсь начальник і сказав, що була комісія і визначила, що дерева трухляві! Натомість, після того, як одне дерево зрізали, то стало очевидно, що воно – цілком здорове. Коли ж працівники хотіли вже взятися за інше дерево, то, побачивши, що зійшлося багато людей, передумали та сказали: «Хай стоять!», – розповіла збентежена лучанка.

Як розповів головний еколог міста Анатолій Гламазда, дерева зрізають законно. Згідно з рішенням комісії, яка визнала ці дерева аварійними, роботи здійснювали працівники МЖК. Окрім того, він повідомив, що виїзна комісія ще взимку склала акт про видалення цих аварійних насаджень, а от самі дерева зрізають лише зараз.

Нагадаємо, у Луцьку це вже не перший скандал через зелені насадження. Так, минулого тижня місцеві мешканці посварились з владою через спилювання дерев на вулиці Лесі Українки.

Пізніше почали зрізати дерева на проспекті Василя Мойсея, що біля кінотеатру "Промінь".




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні