Автомобіль зіткнувся з мотоциклом - двоє постраждалих

0
1
Автомобіль зіткнувся з мотоциклом - двоє постраждалих
У Володимирі-Волинському зіткнулись автомобіль та мотоцикл.

Учора, 4-го липня, близько 16 години у місті трапилась ДТП з потерпілими. Зіткнулись мотоцикл «Skubike» та автомобіль «Peugeot Expert», - прес-служба ГУНП у Волинській області.

За кермом мотоцикла перебував 28-річний житель села Хобултова Володимир-Волинського району. Чоловік, ймовірно, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 34-річного місцевого жителя.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження. У нього медики діагностували, зокрема, відкритий перелом правого колінного суглобу, забій грудної клітки. Постраждалого госпіталізували в реанімаційне відділення центральної райлікарні.

Травмувався також і пасажир мотоцикла, 30-річний житель села Хобултова. У нього виявили відкритий перелом лівого ліктьового суглобу. Потерпілого пасажира госпіталізовали в травматологічне відділення центральної райлікарні.

Поліцейські проводять ретельну перевірку інциденту. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні