Через українсько-білоруський кордон хотіли перевезти контабандне м'ясо

0
-1
Через українсько-білоруський кордон хотіли перевезти контабандне м'ясо
Пркордонники Луцького загону на ділянці відповідальності відділу «Піща» попередили спробу незаконного переміщення м’яса через державний кордон поза пунктом пропуску.

Білоруські охоронці кордону виявили на своїй території автомобіль «Ауді», в якому знаходилось 4 туші м’яса, - повідомляє Держприкордонслужба України.

Прикордонники Луцького загону зупинили поблизу кордону чоловіка, який чинив опір та намагався утекти на гужовій підводі. Наряду довелось здійснити декілька попереджувальних пострілів вгору та застосувати заходи фізичного впливу. Під час огляду підводи було виявлено ще 6 телячих туш, які правопорушник мав намір переправити на білоруську сторону.

З пояснень затриманого, жителя населеного пункту Піща, він за попередньою згодою зі своїми спільниками, які очікували його з білоруської сторони мав підвезти до кордону м'ясо та звантажити його в автомобіль, отримавши за це винагороду у розмірі 2 тисяч гривень.

На правопорушника складено адміністративні документи за спробу незаконного перетинання державного кордону, злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду та порушення прикордонного режиму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні