На Волині жінка вирощувала мак та коноплю

0
1
На Волині жінка вирощувала мак та коноплю
У селі Матейки Маневицького району дільничні офіцери місцевого відділу поліції виявили на присадибній ділянці 58-річної жительки майже 1 тисячу рослин маку та коноплі.

Під час проведення огляду присадибної ділянки працівники поліції виявили та вилучили 937 рослин ззовні схожих на рослини снотворного маку та 24 рослини схожі на коноплі, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Вилучені рослини правоохоронці направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження.

Відомості за цим фактом поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.310 КК України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.









Теги: конопля, мак
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні