--> На Волині чоловік побив та пограбував колишню співмешканку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік побив та пограбував колишню співмешканку

0
4
На Волині чоловік побив та пограбував колишню співмешканку
Ковельчанин прийшов до квартири колишньої співмешканки та розпочав сварку з приводу виховання їхніх трьох спільних дітей.

Жінка витягла 1000 гривень різними купюрами та хотіла дати йому 300 гривень, щоб той залишив помешкання. Однак п’яний чоловік схопив її за руки, намагаючись силоміць вирвати кошти, - пише Kowel.com.ua.

Після невдалої спроби взяв потерпілу за волосся, повалив на підлогу й почав бити. Заволодівши в такий спосіб грошима, залишив помешкання, вистрибнувши на вулицю через вікно.

У суді ж чоловік виправдовувався та розповідав про підозру дружини у зраді. Заначав, що просив дружину повернутись до нього, а більше з того дня нічого не запам’ятав, оскільки був дуже п’яний. Потерпіла каже, що він наказав віддати гроші, які перед тим давав на утримання дітей.

Суд врахував те, що обвинувачений вчинив тяжкий злочин. Проте він визнав свою винну, щиро покаявся та добровільно частково відшкодував завдані збитки.

Отож, суд покарав чоловіка чотирма роками позбавлення волі умовно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні