Вихідні на Світязі: черги, пробки, бійки за місця

0
4
Вихідні на Світязі: черги, пробки, бійки за місця
На Світязі ніде голці впасти: пробки, черги та бійки за місця.

Як і очікувалось, на чотириденні вихідні до Світязя з’їхались охочі відпочити з різних куточків не тільки України, а й ближніх сусідніх країн. Через такий ажіотаж у селі кілометрові пробки та автомобільні ряди обабіч дороги, черги до магазинів та бійки за місце для проживання, - пише "Кордон".

Туристи ще з вечора п’ятниці шукають житло. Інколи такі “пошуки” закінчувались скандалами і навіть бійками, оскільки знайти дах над головою було просто нереально. За словами місцевих жителів, місць для проживання не було й за декілька кілометрів до озера, та навіть у сусідніх селах.

Кілометрові пробки утворюються через перенавантаження автомобілів, які нема де паркувати. Тому гості змушені ставити їх обабіч дороги, таким чином, перешкоджаючи нормальному руху пішоходів. Зараз центральна вулиця у Світязі до дитячого табору “Чайка” схожа на вулицю великого мегаполісу.

Звісно ж, місцеві жителі не втрачають можливості заробити грошей на такому ажіотажі – ціни ростуть на все з кожним днем. Це стосується не тільки проживання, а й продуктів харчування, послуг, домашніх смаколиків та загалом усього.

Спекотна погода створює хороші умови для відпочинку, проте дуже шкодить здоров’ю туристів – “швидкі” тільки й встигають на виклики.

Вихідні тривають, чимало відпочивальників насолоджуються водою Світязя, яка освіжає та рятує від спеки.















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні