Заступники Романюка отримають надбавки

0
0
Заступники Романюка отримають надбавки
Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», заступникам міського голови встановили надбавки за вислугу років.

Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 24 червня, - пише ІА Волинські новини.

Зокрема, відповідно до проекту рішення, заступнику міського голови Юрію Моклиці мають встановити щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 15 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку, станом на 09.06.2016 становить 5 років 2 місяці 10 днів).

До слова, посадовцеві мали платити цю надбавку з березня, але через помилку програми, цього не відбулося. Тож йому виплатять надбавку, яку він недоотримував.

Заступнику міського голови Сергію Григоренку щомісячну надбавку встановлять у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку, станом на 09.06.2016 становить 2 роки 10 місяців 21 день).

Посадовцеві виплачуватимуть надбавку з 15 липня. В членів комісії не виникло запитань безпосередньо до проекту рішення, адже це вимога законодавства. Натомість вони уточнили, за які заслуги заступникам міського голови виплачують премії і що мається на увазі під інтенсивністю.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима пояснила, що премія призначається розпорядженням міського голови раз у місяць.

Приміром, Сергієві Григоренку премію можуть встановити в розмірі від 50 до 100% від посадового окладу.

А надбавка за інтенсивність праці встановлюється в розмірі 70% особового окладу та призначається за виконання «особливо важливих завдань і розробку та експертизу проектів нормативно-правових актів».
Теги: надбавки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні