На Волині відбувся похорон Героя Андрія Ліщини

0
-1
На Волині відбувся похорон Героя Андрія Ліщини
Учора, 23-го червня, у Свято-Миколаївському храмі села Звиняче Горохівського районного благочиння відбувся чин Похорону загиблого у зоні АТО воїна Андрія Ліщини.

Молодший сержант 53 бригади Андрій Ліщина помер у госпіталі внаслідок важких опіків, які отримав, коли підірвалася біля Авдіївки машина, в якій він перебував, - йдеться на сайті Волинської єпархії.

Зустрічали труну із тілом загиблого на околиці села 11 священиків, а коли доправили у рідний дім, то помолилися за нього на подвір`ї цього дому. Увечері ж отці відслужили над труною загиблого панахиду.

Уранці тіло воїна під співи «Господи, помилуй» і пісню «Пливе кача» доставили у місцевий Свято-Миколаївський храм, де процесію зустрічали церковним передзвоном.


















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні