Чоловік незаконно перевозив через кордон відеообладння

0
-1
Чоловік незаконно перевозив через кордон відеообладння
Працівники Головного управління внутрішньої безпеки ДФС в зоні діяльності Волинської митниці зупинили спробу ввезти в Україну товарів поза митним контролем.

Про це повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

Так, в ході проведення перевірочних заходів працівниками ГУВБ ДФС ініційовано проведення переогляду транспортного засобу, який прямував з Республіки Польща на територію України під керуванням громадянина України по смузі «зелений коридор» та пройшов митний контроль.

В результаті переогляду зазначеного транспортного засобу виявлено не задекларовані товари «відеобладнання», попередня оціночна вартість яких складає близько 1 млн. гривень.

На порушника складено протокол про порушення митних правил за ст. 482 Митного кодексу України (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України поза митним контролем).

Наразі вживаються заходи щодо встановлення посадових осіб Волинської митниці, причетних до організації незаконного переміщення товарів через митний кордон України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні