У Володимирі затримали чоловіка, який убив свого односельця

0
5
У Володимирі затримали чоловіка, який убив свого односельця
Поліція затримала чоловіка, який ножем убив свого односельця.

Слідчі Володимир-Волинського відділення поліції затримали 32-річного чоловіка за підозрою в навмисному вбивстві, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Раніше повідомлялось про те, що 20-го червня жителі села Сусваль знайшли мертвим свого сусіда. Люди одразу ж викликали поліцію.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські провели детальний огляд місця пригоди. Тіло чоловіка направили до судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Під час проведення розтину експерти на тілі 59-річного чоловіка виявили проникаюче колото-різане поранення правої половини грудної клітки, яке призвело до масивної внутрішньої кровотечі та гострого малокрів’я усіх внутрішніх органів від чого наступила смерть потерпілого.

Поліцейські встановили, що 19-го червня ввечері між потерпілим та 32-річним односельчанином виник конфлікт під час якого йому той наніс ножове поранення. Обоє чоловіків перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Йому оголосили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Наразі підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікували злочин за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні