В українському місті співробітники ТЦК намагалися силою затримати чоловіка

0
В українському місті співробітники ТЦК намагалися силою затримати чоловіка
У мережі 1 червня поширили відео з Дніпра, на якому чоловік у цивільному одязі відбивається від працівників територіального центру комплектування та соціальної підтримки. У військкоматі стверджують, що намагалися затримати чинного військового, який хотів втекти.

Про це пише liga.

У ролику незрозуміла суть конфлікту, лише видно, як дніпрянин відбивається від чоловіків у формі та кричить. Свідки також намагаються "вгамувати" працівників військкомату, вигукуючи "Не треба так робити з людьми".
"Цей громадянин – чинний військовослужбовець, призваний на військову службу під час мобілізації. Раніше він неодноразово намагався ухилитися від призову на військову службу, не з’являвся за повістками до ТЦК та СП та для проходження військово-лікарської комісії", – відреагували у пресслужбі Дніпропетровського обласного ТЦК та СП.

Військові зазначили, що 1 червня працівники військкомату супроводжували чоловіка до місця проходження служби, однак раптово він попросив зупинити машину та намагався втекти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні