На заході України військові нібито викрали волонтера: реакція ТЦК

1
На заході України військові нібито викрали волонтера: реакція ТЦК
У Чернівецькому обласному ТЦК та СП прокоментували інформацію, яка поширилася у соцмережах про начебто "викрадення представниками ТЦК та СП волонтера".

Про це повідомили на сторінці територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передає Еспресо.Захід.

Чоловік не показав документи під час перевірки на блок-посту
"Стосовно інформації, що поширюється в соцмережах про начебто "викрадення представниками ТЦК та СП волонтера" повідомляємо наступне: Громадянин, про якого йдеться в повідомленні, є військовозобов'язаним, який не надав військово-облікові документи під час перевірки на блок-посту", - йдеться у повідомленні.

У ТЦК та СП зазначили, що підстав для відстрочки чоловік не має, тож був запрошений до військкомату для уточнення даних і проходження військово-лікарської комісії.

Його визнали придатним і скерували до навчального центру
"Громадянин визнаний придатним до військової служби та направлений для підготовки до навчального центру. Під час перебування в ТЦК та СП чоловік спротиву не чинив. Протиправних дій з боку представників ТЦК та СП стосовно громадянина не було. Нагадуємо, усі військовозобов’язані мають оновити свої дані і при наявності причин на отримання відстрочки надати відповідні документи до ТЦК та СП", - додали в пресслужюбі Чернівецького ОТЦК та СП.

Про кого йдеться
Як пише місцеве видання molbuk, ймовірно, йдеться про волонтера Олександра Міщишина, який є працівником благодійного фонду "Подільська перлина", розташованого у Хмельницькому. Раніше на одному з ютуб-каналі поширилася інформація, що начебто працівники Хотинського ТЦК викрали його.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отже скрутили, запихнули силою в бус-це запрошення?! Нам би Зє у відставку так ''запросити''
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні