Військовий експерт назвав причину, чому Кримський міст все ще не знищений

0
Військовий експерт назвав причину, чому Кримський міст все ще не знищений
Кримський міст буде остаточно зруйновано після того, як Збройні сили України повністю знищать протиповітряну та протиракетну оборону росіян у окупованому Криму.

Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

Як пояснив експерт, за класифікацією НАТО, весь комплекс заходів, який ЗСУ виконують в тимчасово окупованому Криму, – є першим етапом по деокупації півострова.

"Зокрема знищення протиповітряної та протиракетної оборони росіян в Криму, а також місць базування ВКС РФ. ЗСУ продовжують знищувати аеродроми Саки, Бельбек та Джанкой", - зазначив Снєгирьов.

За його словами, після знищення ППО росіян в тимчасово окупованому Криму, всі мости на півострові будуть взяти під вогневий контроль

"Після знищення ППО та ПРО росіян в Криму, враховуючи логістичну вразливість півострова, беруться під вогневий контроль основні локації - Кримський міст та Чонгарські мости. Саме тому до цього часу ще не знищений Кримський міст. До того часу, поки системи ППО та ПРО росіян, а також місця базування їхньої авіації в Криму, не будуть знищені. Немає сенсу бити по Кримському мосту, якщо їхня протиповітряна оборона може знищити наші ракети та дрони", - резюмував Дмитро Снєгирьов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні