У мережі з'явилося відео, як поліція і ТЦК силоміць діставали чоловіка з авто

1
У мережі з'явилося відео, як поліція і ТЦК силоміць діставали чоловіка з авто
У Мережі поширили відео з міста Суми, на якому поліція та військові ТЦК "допомагають" водієві вийти з автівки. На кадрах видно, як поліцейські та військкоми силоміць витягають чоловік з авто, б'ють по руках, аби він відпустив кермо, а потім кричать "лежати".

Про це пише ТСН.



Що кажуть у ТЦК
В обласному ТЦК підтвердили, що на кадрах дійсно присутні їхні колеги із Сумського міського ТЦК та СП. Воддночас, Сумський ОТЦК наголошує, що події на відео на мають відношення до мобілізації.

"Події, що відображені на відео не пов’язані з заходами оповіщення, а заголовок під відео "полювання на ухилянтів в Сумах" не відповідає дійсності та був використаний заради хайпу, щоб вчергове дискредитувати військовослужбовців ТЦК", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що звернулися звернулися до патрульних та повідомили про водія ЗАЗ Daewoo, який, ймовірно, керує автівкою у стані сп'яніння.

"Водій відмовлявся виконувати законну вимогу патрульних вийти з автівки та пройти огляд на стан сп'яніння. Навпаки, чоловік намагався зачинитися в транспортному засобі. На допомогу патрульним прийшли військовослужбовці, та спільними зусиллями, із застосуванням фізичної сили, дістали його з автівки", – зазначили у ТЦК.

У військкоматі запенили, що 40-річний керманич дійсно мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці зупинки та в закладі охорони здоров’я він категорично відмовився.

"Командуванням Сумського обласного ТЦК та СП, з приводу даної події, ініційоване і проводиться службове розслідування, під час якого буде надана оцінка діям військовослужбовців Сумського міського ТЦК та СП", – додали у відомстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яке право мають військові п'яного цивільного водія зачіпати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні