Військовий ЗСУ розповів про «велике побоювання» щодо розслаблених українців

0
Військовий ЗСУ розповів про «велике побоювання» щодо розслаблених українців
Стабілізація на фронті, зокрема під час наступу росіян на Харківщині, може справити хибне враження на цивільних українців, що так буде завжди. Таке розслаблення – неприпустиме.

Про це в ефірі телемарафону заявив командир 2-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Дмитро Кухарчук "Сліп".

"Ситуація та, яка є на фронті сьогодні, в мене викликає дуже велике побоювання. Оскільки сьогодні фронт відносно стабілізований і мені цей стан не подобається найбільше за все... Така відносна стабілізація викликає у людей певне враження того, що якщо стабілізували один раз, стабілізували другий раз, третій, п’ятий, десятий, то все буде добре. Але на превеликий жаль, люди живуть сьогоднішнім днем і не намагаються відчувати тенденції", – каже "Сліп".

Військовий наголосив, що ворог постійно робить роботу над помилками, проводить мобілізацію і вчиться на своїх і на наших помилках.

"А у нас, на превеликий жаль, люди нічому не вчаться… Питання головне в тому, що воювати все одно доведеться – якщо не всім, то більшості", – підсумував Дмитро Кухарчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні