Стильні, надійні та потужні саундбари (звукові проектори) у магазині Showtime*

0

Саундбар (або інакше — звуковий проектор) є ефективним акустичним інструментом, за допомогою якого можна суттєво покращити звуковий досвід у системі домашнього кінотеатру або під час перегляду звичайного телевізора. Це компактний акустичний пристрій, який встановлюється над телевізором або безпосередньо перед ним. В Україні купити недорого звуковий проектор від найкращих виробників можна у магазині Showtime.

У нашому асортименті є широкий вибір різних моделей саундбарів від провідних акустичних виробників. Серед них — Artison, Bowers & Wilkins, Dell, Denon, Harman/Kardon, JBL, Klipsch, LG, Monitor Audio та інші. Всі представлені моделі володіють різними характеристиками та функціями, щоб задовольнити акустичні потреби та переваги найвибагливіших користувачів.

Саундбар: Зовнішній вигляд та призначення

Візуально саундбар є вузьким і довгим пристроєм у стильному корпусі, який можна зручно розмістити під екраном телевізора або на стіні недалеко від нього. Пристрій може складатися з однієї або відразу кількох смуг, залежно від обраної моделі покупцем. Кожна смуга звукового проектора має певну кількість вбудованих динаміків, що відтворюють звук.

Вплив кількості динаміків саундбару на якість звуку

Кількість динаміків, встановлених у звуковому проекторі, може бути різним, що безпосередньо впливає на звукові характеристики акустичного пристрою і якість звучання. Більша кількість динаміків забезпечує:

  • повніше звукове покриття;

  • розширений діапазон частот;

  • більш чітке просторове відтворення звуку.

Вони створюють для користувача більш реалістичний та імерсивний (коли звук виходить одночасно з кількох джерел) звуковий досвід. Однак не слід забувати, що якість звучання звукового проектора також залежить і від інших факторів, таких як:

  • розмір динаміків звукового проектора;

  • конструктивні особливості динаміків;

  • технологія обробки звуку в саундбарі.


Ключова функція будь-якої моделі звукового проектора полягає у посиленні та покращенні якості звучання, який відтворюється з телевізора або іншого джерела звуку.

Характеристики звукових проекторів, які можна купити у магазині Showtime

У нашому магазині представлені два типи звукових проекторів:

  • активні мають вбудовані підсилювачі та не потребують зовнішнього підсилювача для роботи;
  • пасивні такі звукові проектори для відтворення звуку потребують підключення до зовнішнього підсилювача.


Зробіть вибір на користь активного саундбара, або виберіть пасивний звуковий проектор. Ми пропонуємо звукові проектори в корпусі з алюмінію, МДФ, дерева, металу або пластику, з потужністю до 400 Вт і більше, з різними типами інтерфейсів — AUX, 3.5 jack, HDMI, Bluetooth Coaxial S/PDIF, Optical S/PDIF, Ethernet: та ін.

Якщо це важливо для монтажу, можете вибрати звуковий проектор за зовнішніми параметрами — за шириною, глибиною, довжиною та діаметром. Також ми пропонуємо звукові проектори з особливостями — ARC, AirPlay, Bluetooth, DTS: X, Dolby Atmos, Hi-Fi, NFC, Wi-Fi та eARC, з різною кількістю динаміків — 2, 4, 5, 8, 10, 16 та компонентів:

  • моно — 1.0;
  • стерео — 2.0 та 2.1;
  • інші — 3.0, 3.1, 3.1.2, 4.1, 5.0 тощо.

Магазин Showtime пропонує всім, хто бажає покращити свій звуковий досвід та насолоджуватися зручністю сучасних акустичних пристроїв, купити звуковий проектор (саундбар) з доставленням у Києві, Одесі, Харкові та в інші регіони України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні