Тепловізори як елементи тактичного спорядження*

0

Дані оптичні пристрої функціонують шляхом безконтактного визначення температури об'єктів, що вивчаються. Їх потенціал актуальний у багатьох сферах, включно з бойовими діями, будівництвом, полюванням, правоохоронними органами, прикордонними патрулями, рятувальними та охоронними службами.Купити тепловізори в Україні можна у багатьох спеціалізованих торгових точках. Але найкращий вибір ви знайдете в каталозі інтернет-магазину компанії Комтрейд. Адже тут пропонується продукція топових виробників на найвигідніших для покупців умовах.

Як діють тактичні тепловізори з каталогів провідних торгових марок світу?

Будь-який об'єкт довкілля має певну температуру. У живих істот вона набагато вища, ніж у предметів неживої природи. Також в однакових атмосферних умовах у конкретний момент значно відрізнятимуться температурні показники різних матеріалів однієї й тієї ж будівлі. Це дозволяє ідентифікувати наявність тріщин та порожнин у стінах. Тактичні тепловізори з каталогу інтернет-магазину компанії Comtrade сьогодні найчастіше використовуються у зоні бойових дій. З їхньою допомогою можна визначити наявність живих істот у полі дослідження. Наприклад, це можуть бути ворожі військовослужбовці. Також такі пристрої допомагають знаходити людей під завалами. І це не весь перелік функцій, які виконують дані пристрої.

Переваги

Застосовується тепловізор у темну пору доби. Діє він на великих відстанях, які вказуються в параметрах приладу. Його використання в нічний час вигідне тим, що дозволяє замінити ліхтар. Таким чином, користувач не демаскується, що особливо важливо в бойових умовах. Тактичні тепловізори, що пропонуються на даному сайті, відрізняються масою актуальних переваг:

  • чудова візуалізація;

  • цілком помірна ціна;

  • висока якість приладів;

  • простота експлуатації;

  • висока роздільна здатність.


Принцип дії

Тепловізор з певної відстані, вказаної в його паспорті, показує температуру об'єктів, що потрапили до поля зору. Це можливо завдяки ідентифікації теплового випромінювання, яке недоступне для неозброєного ока.

Прилад показує рівень температури як кольорового зображення. Щоб ідентифікувати вловлені теплові сигнали, використовується спеціальне програмне забезпечення. З його допомогою інформація зберігається у архіві.

Тепловізор складається з об'єктиву, детектора, електронної частини та дисплея. Випромінювання проникає через об'єктив на інфрачервоний детектор, що функціонує як датчик. Там воно перетворюється на електросигнали. Розшифрований результат показується на дисплеї.


Пропонуємо якісні тактичні тепловізори купити недорого в інтернет-магазині Комтрейд. Це будуть прилади з високою тепловою чутливістю, що дозволяє точно визначати та розшифровувати отриману інформацію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні