Стало відомо, чи буде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

0
Стало відомо, чи буде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном
Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці.

Про це в коментарі для ТСН розповів Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Польща Василь Зварич.

"Міністерство закордонних справ очікує розʼяснення Міноборони щодо виконання положень нового Закону. Проте, на сьогодні можна сказати, що принаймні станом на зараз не передбачається роздача повісток за кордоном. Загальна концепція Сил оборони — верифікувати усіх військовозобов'язаних, зрозуміти, скільки їх і де вони взагалі є", - сказав він.

За словами посла, наразі також не передбачається того, що поза межами України українські ТЦК будуть здійснювати свої повноваження щодо оповіщення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні