Викладачу навчально-тренувального центру згвалтував 11-річного курсанта

0
Викладачу навчально-тренувального центру згвалтував 11-річного курсанта
Городоцький районний суд на Львівщині присудив екскерівнику ГО "Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр" довічне ув'язнення за ґвалтування та розбещення 11-річного хлопчика.

Про це йдеться у вироку суду.

Мова йде про Миколу Ганжу, уродженця Литви, який керував ГО "Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр", де дітей готували до вступу у військово-морський ліцей. У 2021 році до центру записався 11-річний хлопчик. Микола Ганжа почав проявляти до дитини надмірну увагу сексуального характеру. Відтак, чоловік вчиняв розпусні дії щодо хлопчика, ґвалтував дитину та знімав це на відео.

Ганжа робив так систематично, в тому числі під час поїздок в інші міста на екскурсії. Чоловік маніпулював дитиною, робив подарунки та давав гроші за оральний секс й інтимні фото хлопчика. У моменти, коли дитина відмовлялася виконувати його "прохання", застосовував погрози.

Після початку повномасштабного вторгнення хлопчик з сім'єю переїхав на Львівщину, проте Микола Ганжа відвідував його і тут – за певні кошти заводив у закинуті місцевості та схиляв до розпусних дій. Дитина у суді зазначала, що боялася розчаровувати Ганжу, тому й мовчала.

Сам же ґвалтівник своєї вини не визнав. Екскерівник навчального центру зазначив, що обвинувачення ґрунтуються виключно на свідченнях дитини. Попри це, під час обшуку квартири чоловіка було виявлено і відео, і фото, і листування у месенджерах, що підтверджують його злочин.

Відтак, колегія суддів присудила Миколі Ганжі довічне ув'язнення та стягнення 500 тис. грн моральної шкоди на користь сім'ї дитини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні