Генерал США розповів, скільки Україні треба мобілізувати людей

0
Генерал США розповів, скільки Україні треба мобілізувати людей
Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання.

Таку думку в інтерв’ю Радіо Свобода висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж.

"Обговорювати кількість призовників – така інформація близька до такої, яку можна оприлюднювати обмежено. Однак це має бути, напевно, близько 500 тисяч. Я кажу це, тому що вам необхідно призвати більше, ніж ви насправді збираєтесь залучити одночасно, оскільки в певний момент війська на фронті необхідно міняти", – зазначив він.

Грандж нагадав, що США проходили через це декілька разів в історії.

За словами американського генерала, це дуже складний процес: у ньому багато політики, громадська думка дуже впливає. Водночас, він наголосив, що дуже важливим є навчання мобілізованих.

"Але важливо те, що коли ви залучаєте новобранців до війська, необхідно провести дуже ґрунтовні навчання. Якщо цього не зробити і не підготувати новобранців, ви матимете проблеми на всіх етапах бойових завдань. Тож це ключове – якісна тренувальна програма та інтеграція у різні підрозділи: відповідні чоловік чи жінка – у відповідний підрозділ. Якщо вони є експертами у комунікаціях, експерти в штучному інтелекті, експерти зі стрільби, якою б не була їхня компетенція, вам необхідно адаптувати ці навички до роботи, яку необхідно виконувати у війську. Звичайно, якщо це дасться: не кожен отримає те, чого бажає, але це дуже важливо – раціонально використовувати наявні таланти і адаптувати їх до навичок, які необхідні у війську", – сказав генерал.

Грандж додав, що заповнювати прогалини погано навченими солдатами – це гріх.

"Цього не можна робити. На це потрібен час, що означає, що рекрутинг має початися зараз, хоча він мав початися ще минулого року. Необхідно починати зараз. І треба почати інтегрувати людей коректно. Це допоможе їм вижити. Люди, які нині на фронті, приймуть новобранців, поміняються із ними місцями. Якщо ви відправите солдатів у бій, які не готові воювати, – це злочин", – підсумував Девід Грандж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні