Топ-5 знаків Зодіаку, які не вміють брехати

0
Топ-5 знаків Зодіаку, які не вміють брехати
На відміну від найбільш брехливих знаків Зодіаку, є ті, кому ця справа не вдається так легко. А навіть якщо вони і можуть робити подібним чином, то часто не бачать в цьому сенсу.

Про це пише Апостроф.

Овни
Їм важко брехати, оскільки вони часто говорять усе, що спадає їм на думку. Тому навіть у випадку, коли представники цього знаку, захочуть щось приховати чи придумати, їм це погано вдасться. Овни не соромляться говорити те, про що думають, і вони не бачать сенсу в тому, щоб брехати. Представники цього знаку вважають, що краще відкрито говори про власні почуття, аніж діяти навпаки.

Риби
Вони можуть сказати маленьку брехню, якщо це потрібно для захисту їхніх чи чиїхось почуттів. Однак коли справа стосуватиметься великої брехні, тут у них виникнуть проблеми, оскільки Риби не можуть спокійно жити із почуттям провини. Вони будуть почуватися погано від того, що були нечесними з кимось, хто їм не байдужий, чи навіть з абсолютно незнайомими людьми. І в кінцевому результаті брехня, якщо вона все-таки буде, викриється. Риби не зможуть довго підтримувати цю історію, бо вона не дасть їм змогу спокійно спати вночі. Вони будуть думати і жалкувати про те, що зробили, тому докладуть зусиль, аби виправити ситуацію.

Тельці
Це неймовірно розсудливий знак, який під час кожної спроби збрехати буде хвилюватися на рахунок того, що інші зможуть викрити його. В таких ситуаціях Тельці починають панікувати через кожну дрібницю і самі видають себе: уникають зорового контакту чи починають плутатися у розмовах. Тому, зрештою, вони дійдуть висновку, що брехня створює їм забагато клопоту і вона того не варта. І навіть якщо це трапиться, Телець не спатиме усю ніч і буде розмірковувати над тим, що йому потрібно приховувати інформацію і що буде у випадку, коли інші дізнаються правду.

Раки
Це емоційний знак, тому буде доволі легко визначити, чи бреше він. Його обличчя скаже вам усе, про що він думає. Раки не зможуть дивитися вам в очі та брехати, а навіть якщо і спробують, то ви швидко зрозумієте, що вони щось приховують. Також це - безкорисливий знак, який не любить брехати і робить це лише тоді, коли має таке прохання від когось їм дуже близького.

Козероги
Це - жахливі брехуни, які в своїх думках можуть придумати ідеальну історію брехні, проте сказати її вголос - це вже зовсім інше. Емоційний стан представників цього знаку може часто не збігатися зі словами, які виходять з їхніх уст. Тому якщо раптом ви спитаєте у них щось несподіване, Козерогам знадобиться час, щоб придумати ідеальну відповідь. Через це виходить так, що часто вони не вдаються до брехні, щоб потім не плутатися у власній інформації та не ускладнювати собі цим життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні