У ТЦК зробили зауваження українським чоловікам

2
У ТЦК зробили зауваження українським чоловікам
Працівник Полтавського територіального центру комплектування Олег Сорочинський розповів, що реакція українців на повістки, попри важкий період на фронті, залишилася однаковою.

Про це пише Суспільне.

Люди як і раніше не хотіли добровільно брати повістки, так і зараз - часто доводиться викликати поліцію і діяти згідно з законами України, щоб виконати свій обов'язок. її

"Реакція залишилась однаковою. Люди як не хотіли служити, так і не хочуть, всі відмовляються. Доводиться викликати поліцію і діяти згідно з законами України разом з поліцією, уточнювати їхні дані і запрошувати їх до ТЦК", - пояснив він.

За словами українця, коли наші міста руйнує Росія вщент - так не повинно бути. Деякі кажуть, що мають дітей, хочуть жити з ними в Україні. Але таке бажання мають чимало людей. І він особисто теж, підкреслив Олег.

"Я теж хочу дітей. Хай люди беруть своє чоловіче "я" і йдуть захищають державу, як це робили ми. Зараз ми не можемо після поранень. Рано чи пізно це все закінчиться", - акцентував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лисому з кварталу чого повістку не видаєте? Чи ''ета другоє''! Він жеж протеже самого чотириразового ухилянта.
Відповісти
Йому не треба, він кловун...
А як відомо, кловуни отримали від держави бронь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні