Де та коли росія може почати новий наступ

0
Де та коли росія може почати новий наступ
Росіяни можуть розглядати різні варіанти напрямків для свого майбутнього наступу в Україні. Щоб організувати наступальну операцію, РФ потрібно щонайменше два тижні.

Таку думку військовий експерт, полковник запасу СБУ Михайло Притула висловив у інтерв’ю виданню "Главред".

Наступ РФ – можливі напрямки
За словами експерта, окупанти можуть піти в наступ на будь-яких напрямках, гіпотетично вони можуть розглядати різні варіанти. Однак не обов'язково все буде втілюватися в життя так, як це замислив ворог.

"Вони можуть спробувати піти у наступ, наприклад, на сході або на півночі на ділянках, де є залізниця. Щоб отримати зручне місце для розгортання великого плацдарму", – припустив Притула.

"Умовно кажучи, наступальні дії можливі в напрямку Харкова, Києва (з півдня Білорусі), Житомира, Коростеня та Крижополя. Також ймовірним напрямком може стати і Придністров'я, яке було позначено на знаменитій карті Буданова, яку він оприлюднив у листопаді 2021 році. Під час повномасштабної війни цей напрямок задіяний не був", – розповів полковник запасу.

Коли Росія піде в наступ
За його оцінками, Росії потрібно щонайменше два тижні, аби організувати наступальну операцію. Але задля цього необхідна злагоджена робота державного механізму. Схожих одностайних дій у росіян вже давно не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні