На Волині військовий прив'язав чоловіка до дорожнього знаку, побив і залишив без одягу

0
На Волині військовий прив'язав чоловіка до дорожнього знаку, побив і залишив без одягу
На Волині військовослужбовець отримав умовне покарання за те, що прив’язав чоловіка до дорожнього знака, побив, а потім роздягнув.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду, пишуть Волинські новини.

Злочин стався торік 14 серпня о четвертій годині ночі. Поблизу території залізничного переїзду військовослужбовець Віталій К. через особисту неприязнь схопив потерпілого та провів до дорожнього знака, де прив’язав руки до металевої опори, використовуючи раніше підготовлені мотузки та кабельні стяжки.

Після цього Віталій К. наносив потерпілому удари по голові та руці, завдавши легких тілесних ушкоджень. Однак цього обвинуваченому було недостатньо: роздягнувши побитого, він залишив його стояти біля дорожнього знака, де через три години прив’язаного чоловіка виявила випадкова перехожа.

Дії Віталія К. кваліфікували за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Під час розгляду справи обвинувачений визнав свою вину.

Врахувавши усі обставини, покарання у виді трьох років обмеження волі суд замінив на півтора року умовного терміну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні