Які речі не можна робити на порозі

0
Які речі не можна робити на порозі
Здавна поріг вважали так званим «захисним порталом», через який в дім може проникати добро і зло. Тому поріг будинку всіляко захищали та оберігали.

Про це пише Радіо Трек.

Не можна передавати речі через поріг
Якщо потрібно щось взяти чи віддати, впустіть людину в будинок або вийдіть самі. Передаючи щось через поріг, можна віддати свій достаток і удачу, залучити бідність та неприємності.

Не можна  розмовляти через поріг
Наші предки вважали, що розмовляючи із людиною через поріг, можна серйозно посваритися і зіпсувати відносини зі співрозмовником. Навіть ненароком сказана фраза через поріг може мати неприємні наслідки.

Не можна починати прибирання з порога
Прибирання у домі потрібно починати з найдальшої кімнати, рухаючись до порога. Таким чином ви ніби вимітаєте негатив з дому і вашого життя. А почавши прибирання з порога, ви навпаки впускаєте в будинок неприємності.

Не можна цілуватися через поріг
Порушення цієї заборони може привести до сварок і навіть розриву відносин. Рукостисканнями через поріг обмінюватися теж не слід.

Не можна стояти на порозі
Не можна стояти на порозі, бо відкриті двері будинку роблять його беззахисним, тобто з дому йде тепло і жива енергія, а в будинок зможуть потрапити небажані гості.

Вважають гарною прикметою, якщо ваш собака або кіт любить спати біля порога. Значить з енергетикою цього місця все в порядку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні