Три знаки Зодіаку, що схильні до зради

0
Три знаки Зодіаку, що схильні до зради
Астрологи склали любовний гороскоп і розповіли, які знаки Зодіаку схильні до зради.

Про це пише Апостроф.

Овен
Ці люди вважають, що їх складно "переплюнути" у ліжку. Овни люблять завойовувати людей протилежної статі, що спричиняє азарт, пристрасть і нові спокуси. Домогтися вірності від Овна не можна. Потрібно, щоб ця людина сама усвідомила, що дитяча звичка завойовувати щось нове може призвести до сумних наслідків.

Риби
Вони наважуються на зраду, якщо іскра пішла з любовних стосунків. Риби можуть продемонструвати несподівану пристрасну енергію, коли зустрінуть потрібну людину. У такому разі друга половинка автоматично йде на задній план. Ці люди не усвідомлюють, що також несуть відповідальність за те, що іскра пішла зі стосунків.

Водолій
Пристрасні коханці, які найчастіше зраджують. Волелюбні люди, які насамперед цінують свою незалежність. Змінюючи другий половинці намагаються довести, що вони "вільні". Астрологи Водоліям з подібною точкою зору пропонують припинити стосунки. А ще краще - разом із психотерапевтом опрацювати ситуацію та з'ясувати, звідки з'явився потяг до зрад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні