У селі тесть розстріляв з рушниці зятя

0
У селі тесть розстріляв з рушниці зятя
На Одещині чоловік, який вбив зятя, вислухав вирок - він отримав п’ять років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції регіону.

"Подія сталася 2019 року в селі Градениці за місцем проживання засудженого. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що через постійні сімейні сварки та образи донька фігуранта з дитиною переїхала від свого чоловіка жити до батьків. Та це не вирішило проблеми: той навідувався до нового місця мешкання дружини та доньки, поводив себе агресивно, змушуючи повернутися додому, починав сварки з тестем, який ставав на захист доньки", - повідомили подробиці правоохоронці.

Наприкінці червня 2019 року ввечері між тестем та зятем вчергове виникла суперечка. Господар маєтку, перебуваючи у стані сильного душевного хвилювання, схопив мисливську рушницю та вистрілив у зятя. Від отриманих поранень той загинув на місці події.

Дослідивши матеріали провадження та докази, які надали поліцейські, суд визнав обвинуваченого винним у скоєному і призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні