У Міноборони заявили, що оцифрували дані всіх чоловіків мобілізаційного віку

0
У Міноборони заявили, що оцифрували дані всіх чоловіків мобілізаційного віку
Міністерство оборони перезапустило електронну систему «Оберіг» та оцифрувало дані щодо усіх чоловіків, які можуть бути включені до мобілізації за віком.

Про це йдеться у заяві заступника міністра оборони України Івана Гаврилюка на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад.

Згідно зі словами Гаврилюка, система «Оберіг» забезпечує цифрове ведення даних на всіх етапах мобілізаційної кампанії для кожного окремого суб’єкта. Вона інтегрована з податковою, Мін'юстом, Міносвіти, міграційною та прикордонною службами, а також Судовою адміністрацією.

Як зазначається, станом на суботу, 13 квітня, зроблено 23 мільйони запитів на оновлення даних громадян та оцифровано дані чоловіків призовного віку в усіх 24 регіонах України та Києві.

«Більшість регіонів успішно налагодили процес введення даних щодо статусу проходження комісій ВЛК. Проте, щоб забезпечити ще більшу ефективність і прозорість, ми плануємо збільшити потужності команд, що працюють у ТЦК та СП, і перевести у цифровий формат весь процес мобілізаційної кампанії для кожного громадянина. Наша мета - забезпечити прозорість та оперативність кожного кроку цього важливого процесу», - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні