РФ анаступає одразу на трьох напрямках, щоб скористатись дефіцитом зброї у ЗСУ, - ISW

0
РФ анаступає одразу на трьох напрямках, щоб скористатись дефіцитом зброї у ЗСУ, - ISW
Російська окупаційна армія здійснює оперативні дії принаймні на трьох напрямках, які не об’єднані спільною стратегічною метою. Це дозволяє ворогу отримувати тактичні досягнення в одному з секторів за їхнім вибором.

Про це пише Уніан.

Як пояснюють аналітики ISW, Силам оборони потрібно буде дедалі більше зусиль, щоб захиститися від цих атак росіян, якщо Штати продовжать зволікати з наданням військової допомоги.

На думку експертів, зусилля Росії в районі Часового Яру та на Лиманському й Покровському напрямках переслідують важливі з оперативної точки зору цілі. Водночас ці операції не підтримують одна одну, як могло б здатись. Аналітики вважають, що окупанти чергують акценти між різними напрямками, а не зосереджуються на всіх трьох одночасно.

Наразі Збройні сили України відчувають значну нестачу як артилерійських снарядів і засобів протиповітряної оборони. Загарбники це розуміють. Однак і у них самим не вистачає можливостей проводити одночасно більше ніж одну ефективну широкомасштабну операцію, як це було раніше.

За словами аналітиків, російські війська використовують кілька наступальних зусиль, щоб знизити оборонні можливості України в умовах нестачі зброї. Противник змушує українців перерозподіляти свої оборонні ресурси на полі бою, створюючи таким чином вразливі місця, якими можна скористатися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні