На заході України в ТЦК побили активістку: що сталося насправді

0
На заході України в ТЦК побили активістку: що сталося насправді
У Хмельницькій області стався скандал з "побиттям" активістки в одному із військкоматів. У ТЦК розповіли, що насправді відбулося.

Про це повідомили в ОК "Захід".

"У Дунаївцях Хмельницької області представниця громадської організації "Доста Україна" вчинила провокацію в приміщенні ТЦК шляхом справляння фізіологічних потреб, відмовлялась покинути приміщення та не реагувала на вимоги поліцейських", - йдеться у повідомленні.

На сторінці цієї громадської організації у Facebook, як кажуть військові, цю подію висвітлено як побиття активістки військовослужбовцями ТЦК.

"У лікарні "потерпіла" відмовилась від проходження медогляду та госпіталізації. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства", - зазначили в ОК "Захід".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні