Астролог назвав найнебезпечніші міста у найближчий час

0
Астролог назвав найнебезпечніші міста у найближчий час
Астрологиня Ангеліна Вакуліна назвала найнебезпечніші міста найближчим часом. За її словами, важкий період буде майже в усій Україні, проте в деяких містах і областях все буде набагато складніше.

Про це експертка розповіла експертка в інтерв'ю Главреду.

За її словами, у Херсонській області буде примусова евакуація. Таким чином українська влада намагатиметься врятувати людей. Така ж ситуація буде в Сумській області.

"Весна - це дуже важкий момент. Не можу сказати за травень, але квітень буде вкрай важким. І в плані обстрілів, і в плані інфраструктури, і в плані деяких прикордонних районів, і в просуванні окупантів на нашій території", - сказала Вакуліна.

Вона додала, що ховатися на Західній Україні - не найкраща ідея, тому що він теж страждатиме від окупантів:

"Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів... Може бути раптовий "приліт" туди, куди ще не "прилітало". Може бути Ужгород чи Чернівці - там, де було "затишшя" порівняно з іншими містами. Київ і область - це мета. Тут висока небезпека для столиці. Харків, Суми та області - дуже важкий напрямок. Ситуація буде тільки посилюватися для жителів цих регіонів".

Також Вакуліна побачила серйозну небезпеку для Дніпра, Запоріжжя, Черкас і Черкаської області, Полтави і Полтавської області, Миколаєва та Миколаївської області.

"З 5 квітня по 15 квітня будуть "палити" сильно. Вони будуть влаштовувати нам випробування. Окупанти можуть бити по дитячих закладах. Трагедія з дітьми може програтися. Не ходіть і максимально уникайте торгових центрів, розважальних заходів", - підсумувала експертка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні