Відомий український ведучий грубо висловився у бік військового

0
Відомий український ведучий грубо висловився у бік військового
Відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула втрапив у скандал через образливий коментар у бік військового. Так, у дописі на своїй Facebook-сторінці Притула грубо відповів на коментар військового Третьої окремої штурмової бригади Валерія Жемчужнікова.

Про це пише ТСН.

Валерія Жемчужніков прокоментував допис Сергія Притули про передавання ЗСУ транспорту, купленого за донати.

"А де розробки, де інженери. Розмінування за допомогою фпв (FPV-дронів - ред.). І багато інших розробок, які допоможуть перемогти. Вам не набридло купу грошей витрачати на залізо, яке буде жерти топляк", - написав військовий 3-ї ОШБр у коментарі.

Відповідь Притули була занадто емоційною та грубою.

"У мене у мами є вівчар німецький, Князь. Велика така собака. Так у нього спробуйте від***ктати. Інших пропозицій поки нема", - написав Сергій Притула.

Проте згодом Сергій Притула видалив свій коментар і перепросив у військового, заявивши, що сприйняв його за бота. За словами волонтера, військовий прийняв його вибачення та наголосив, що помилки треба визнавати.

"Косяки треба визнавати, якими б огидними вони не були. Відбувся класичний "френдлі фаєр". Перепросив у Валерія з 3 ОШБр, коменти якого сприйняв за коменти бота. Вибачення прийняті. Дякую воїну за службу, розуміння і почуття гумору. Поговорили, порозумілись, працюємо далі. Зрештою, не чужі люди, фонд багацько допомагає бригаді. Знаю, що у когось "осад залишиться", але якщо ми з бійцем порозумілись, то і ви заспокійтесь!", - написав Сергій Притула.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні