Відома співачка хоче позбавити батьківських прав свого колишнього чоловіка

0
Відома співачка хоче позбавити батьківських прав свого колишнього чоловіка
Екс-учасниця колись популярного гурту "ВІА Гра" Міша Романова вперше за довгий час розповіла про стосунки з екс-чоловіком, ім'я якого жодного разу не озвучувала публічно.

Про це пише ТиКиїв.

Відомо, що вони були разом багато років тому. Тоді Романова завагітніла, проте чоловік так і не зміг зробити її щасливою та подарувати їй упевненість у завтрашньому дні. Тому пара розлучилася.

Як розповіла артистка, вона з ексом не спілкувалася вже кілька років. Останньою краплею для неї стало те, що він не проявив увагу до їхнього спільного сина, коли почалася повномасштабна війна.

"Ми не спілкуємося. Для мене було останньою краплею те, що на початку повномасштабного вторгнення він кинув слухавку і за два роки жодного разу не передзвонив. Зараз я працюю над тим, щоб позбавити його батьківських прав", - зізналася Міша.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні