Чому рф знову почала масовано атакувати енергетику Україну

0
Чому рф знову почала масовано атакувати енергетику Україну
Масовані удари армії Російської Федерації по українських енергетичних об’єктах спрямовані на погіршення українського оборонно-промислового потенціалу.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), пише ТСН.

Зокрема, у звіті американські аналітики згадали заяву президента-диктатора Росії Володимира Путіна, що ударна кампанія Кремля проти українських енергетичних об’єктів частково спрямована на знищення оборонної промисловості.

"Нещодавня російська ударна кампанія погіршує потужність України з виробництва електроенергії... Путін, ймовірно, сподівається запобігти виходу української оборонної промисловості на рівень майже самозабезпечення в довгостроковій перспективі, оскільки потужна оборонна промисловість може поставити Україну в хорошу позицію для захисту від майбутньої російської агресії та значно зменшити залежність України від західної допомоги", - наголошують в ISW/

Розвиток оборонно-промислової бази з часом може дозволити Україні підтримувати захист від РФ та довгострокові потреби національної безпеки за значного зменшення іноземної військової допомоги.

"ISW продовжує оцінювати, що США не потрібно буде надсилати великі пакети допомоги Україні на невизначений термін, якщо Україна зможе достатньо розширити свій оборонний промисловий потенціал, але надання Заходом систем протиповітряної оборони та ракет для України має вирішальне значення для здатності України захистити свою енергетику, інфраструктуру та розвиток оборонної промисловості від російських ударів", - зазначають аналітики Інституту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні