Під час виконання бойового завдання загинули 7 Героїв із заходу України

0
Під час виконання бойового завдання загинули 7 Героїв із заходу України
Сьогодні, 13 квітня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули за Україну через російську агресію.

Про це првідомили у Львівській ОВА.

Олег Опришко
Військовослужбовець був мобілізований та захищав державу у складі 2-го єгерського батальйону. Загинув виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Семенівка Донецької області. Йому було 37.



Ігор Проць
Спочатку повномасштабного вторгнення служив у військовій частині 4821. Загинув 7 квітня 2024 року у Донецькій області. Воїну було 48 років.



Юрій Липка
Добровольцем захищав Україну у складі 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Пізніше воював у лавах 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади. Захиснику було 52 роки.



Юрій Растрьопін
Із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до ЗСУ. Служив у складі військової частини А4026 на Сумщині та Донеччині. Загинув 9 квітня 2024 року. Йому було 26.



Андрій Сорокін
Брав участь в АТО у складі 703-го окремого Вінницького полку оперативного забезпечення. З перших днів повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини. Загинув 10 квітня 2024 року при виконанні бойового завдання поблизу Авдіївки. Воїну було 53.



Тарас Кроншталь
Воював у лавах 68-ї окремої єгерскої бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув 8 квітня 2024 року. Йому було 44 роки.



Назар Гец
Із початком повномасштабного вторгнення воював у лавах військової частини А4026. Загинув 9 квітня 2024 року. У віці 42 роки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні