Синоптик попередив українців про нове похолодання

0
Синоптик попередив українців про нове похолодання
На вихідних, 13 та 14 квітня, у більшості областей України очікується похолодання. Місцями пройдуть дощі та грози, а також очікується град та посилення вітру.

Про це попереджає синоптик Ігор Кібальчич, пише "Метеопрог".

"Після аномально теплої, часом спекотної погоди, яка спостерігалася в Україні з перших днів квітня, температура повітря відчутно знизиться, особливо у денний час", - каже синоптик.

Найбільш відчутна зміна температури буде у північних, центральних та східних областях. Тут, за зданими синоптика, стовпчики термометрів ледь досягатимуть +20°

Крім того, за даними Ігоря Кібальчича, поступове зниження атмосферного тиску та розвиток циклонічності над країнами Балтії та північною Європою підвищить ймовірність дощів, особливо у західних та північних областях України.

"Місцями опади супроводжуватимуться грозами, дрібним градом та шквалистим посиленням вітру", - попереджає синоптик.

Водночас, за його прогнозом, у центральних, східних та південних областях буде сухо, тому тут збережеться найвищий рівень пожежної небезпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні