У поліклініці співробітник ТЦК погрожував медперсоналу

0
У поліклініці співробітник ТЦК погрожував медперсоналу
На Одещині у співробітника військкомату, що раніше був на фронті, та персоналом поліклініці сталася сутичка, під час якою чоловік "хапався" за пістолет. За даними служби звʼязків з громадськістю Одеського обласного ТЦК та СП, інцидент стався у Болградській центральній лікарні.

Про це пише ТСН.

"Під час відвідування лікаря, між військовослужбовцем одного з районних ТЦК та СП з роти охорони й персоналом лікарні сталася сутичка. Через агресивну поведінку військового медичні працівники викликали представників поліції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що начальником Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом порушення військовослужбовцем громадського порядку та його неетичної поведінки відносно інших громадян розпочато службове розслідування. Встановлюються детальні обставини події.

Також йдеться, що командування Одеського обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви некоректної поведінки, зневажливого ставлення та порушення законодавства як підлеглим особовим складом, так і подібні прояви в суспільстві відносно військовослужбовців.

Запевняється, що за результатами службового розслідування винні будуть встановлені та притягнуті до відповідальності. Зараз командування співпрацює із правоохоронними органами та органами військового правопорядку для об’єктивного встановлення обставин та визначення ступеня провини кожного учасника інциденту.

За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався 11 квітня. Лікарі та пацієнти були евакуйовані з будівлі через неадекватну поведінку військовослужбовця місцевого ТЦК, який служить тут після активної участі у бойових діях на фронті та має контузії. У поліклініку він прийшов на прийом до психіатра, імовірно під час перебування у медзакладі у нього стався психічний розлад.

Під час розмови у присутності ще однієї лікарки та медичної сестри військовий розлютився та став "махати пістолетом", попередньо, газовим, перед обличчям та кидати зброю на стіл. При цьому він не дозволяв працівникам закладу вийти з приміщення. Однак це вдалося медсестрі, яка подзвонила у поліцію.

Йдеться, що чоловіка вдалося закрили у кабінеті, про всяк випадок іншим пацієнтам та персоналу порадили покинути приміщення поліклініки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні