Відомий український комік отримав важке поранення на фронті

1
Відомий український комік отримав важке поранення на фронті
Віктор Розовий, який перебуває на фронті вже тривалий час, отримав серйозну травму і тепер знаходиться у лікарні.

Детальніше про це розповідає Styler з посиланням на допис дружини Віктора в Instagram.

Що сталося з коміком-військовим
За словами дружини коміка, 21 березня ввечері під час виїзного завдання Вітя отримав складне осколкове поранення голови. 22 березня про це уже повідомили їм. Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація.

"Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону ОШБр, та врятоване життя усім, хто віз Віктора ті понад 200 км. Дякую команді нейрохірургів за надскладну операцію й усій лікарні за щоденну допомогу", - розповідає Ольга.

"Ці 2 тижні медики та рідні робили все, аби Вітя подолав період важкого стану. Доки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу", - продовжує дружина Віктора.

Як зараз почувається військовий
Ольга повідомляє, що Віктор дуже вольовий, тому, робить неймовірний успіх. Він уже у свідомості, намагається з ними спілкуватись та набирається сил для реабілітації. І немає жодних сумнівів, що він повністю відновиться.

“Будь ласка, поставтеся з повагою і не закидайте нас повідомленнями. У Віктора безліч прекрасних друзів, які з усім допомагають. Наразі займаємося тим, щоб потрапити у бажаний реабілітаційний центр за кордоном, де є найкращі фахівці у роботі з такими травмами. Ні я, ні мама Віті, ні друзі не даватимемо жодних інтервʼю чи коментарів”, - зауважила Оля.

Ольга наголосила, що Віктору потрібен спокій та емоційно стабільні рідні поруч. Вона просить поважайте їхній вибір утриматись від спілкування з будь-якими медіа. Після відновлення Віктор сам вирішить, чи розповідати свою історію.

Як Віктор Розовий доєднався до "Азову"
З початком повномасштабної війни в Україні комік поставив свою професію на паузу і наприкінці лютого 2022 року він вирушив у Київ з метою стати добровольцем полку ССО "Азов", який нині носить назву 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

Разом зі своїми побратимами Розовий пройшов чимало і навіть думки не припускав, щоб повернутися на сцену.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я вже подумав кварталівський лисий відпрацьовує нагороду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні