У селі медики відмовилися їхати на виклик до військового

1
У селі медики відмовилися їхати на виклик до військового
У Кіровоградській області, в селищі Смоліно, помер важко поранений на фронті військовий, який не дочекався приїзду медиків. За словами родичів, лікарі відмовилися їхати на виклик.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав фотожурналіст Євген Завгородній, передає ТСН.

"Сьогодні поховали мого родича, Дмитра Заіку. Він був важко поранений на фронті. Але добили його місцеві медики, вірніше, вони нічого не зробили і тим сами його вбили", — повідомив Євген Завгородній.

Він розповів, що вранці чоловіку стало зле, тож мати телефонувала у швидку, проте на виклик ніхто так і не приїхав. Медики не з'явилися і тоді, коли сусіди та син військового самі поїхали до лікарні по допомогу.

"Мати говорила, що син помирає, а медики знаходили якісь причини, чому вони не можуть приїхати на виклик. І це при тому що до відділення було метрів 500, а нещодавно їм виділили нову швидку (карета швидкої допомоги — ред.). Десь годину мати робила штучне дихання і масаж серця. Сусіди і син Діми, який теж добровольцем пішов на війну, їздили в лікарню кликати на допомогу. Не достукались", — пише журналіст.

Дмитро Заіка помер на руках у матері.

"Ось така ситуація. Я до сих пір не можу повірити, що таке трапилось в моєму рідному місті з рідними людьми. Винні мають бути покарані", — додав Євген Завгородній.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото називається воюй за цю державу... А потім вона заб'є на тебе болт... Бо ти їй потрібен лише як м'ясо на фронті...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні