На заході України чоловік збирав гроші для армії рф

0
На заході України чоловік збирав гроші для армії рф
У Львові засудили українця, який, перебуваючи в окупованому Донецьку, збирав гроші для мотострілецької Слов’янської бригади так званої ДНР. Йому "світить" 12 років за ґратами.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Як встановили слідчі, засуджений, який перебував у тимчасово окупованому Донецьку організував збір грошей для підтримки армії окупантів. Чоловік опублікував на власній сторінці у забороненій соціальній мережі "Вконтакте" оголошення, де вказав свої контактні дані та банківську картку. Гроші були призначені для 5 бригади 1 мінометної бригади та 1 окремої мотострілецької Слов’янської бригади (в/ч 08801) терористичної організації ДНР.

На зібрані кошти чоловік купив безпілотники, медичні засоби, препарати, гомеостатичні пов’язки, радіостанції та бензиновий генератор.

За публічного обвинувачення Львівської обласної прокуратури громадянина визнали винним за фактом пособництва державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України).

Йому призначили покарання у виді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також позбавили права обіймати посади, пов'язані із виконанням функцій держави та місцевого самоврядування на 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні