РФ маніпулює своїм літнім наступом на українські міста: де буде основний удар

0
РФ маніпулює своїм літнім наступом на українські міста: де буде основний удар
Російська пропаганда навмисно "вкидує" ІПСО про ймовірний "наступ" окупантів на Харків, Херсон, Суми чи Київ.

Для чого це робить ворог і що задумали у Москві, пояснив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО, лейтенант Андрій Коваленко, пише ТСН.

"Зараз цивільних взагалі оброблять оцими "іпсохами". Вони промацують не тільки фронт, вони промацують реакції населення на певні речі. Вкидають про Харків, про наступ, про оточення", – сказав Коваленко.

Він нагадав про фейкові повідомлення від ДСНС про "евакуація з Харкова", які виявилися ворожою ІПСО. Схожі фейки закидали для жителів Чернігова, Сум, Києва. На думку керівника ЦПД, такими "вкидами" росіяни хочуть призвести до того, щоб по-більше людей виїхало з міст і була паніка.

"І таким чином вони розмивають сприйняття: люди не розуміють, а звідки ж вони будуть наступати. З іншого боку, ось ця залізниця... яку вони тягнуть до Криму, південна і там... вони також створюють певне бачення для наших військових, що вони можуть і там десь накопичити... Але звісно ж основний удар, особисто як я бачу, він буде нанесений все ж таки – Вугледар, Часів Яр, Краматорськ і Куп'янський напрямок", – підсумував Андрій Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні