Завтра у Луцьку попрощаються з трьома загиблими Героями

0
Завтра у Луцьку попрощаються з трьома загиблими Героями
Луцьк проведе в останню дорогу полеглих на війні Героїв - Дмитра Домарецького, Сергія Козара та Максима Устимчука.

Про це повідомили у міській раді.

У четвер, 11 квітня, об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбудеться відспівування двох військовослужбовців:

Домарецького Дмитра Павловича (26.05.1996 року народження), який був призваний на військову службу та загинув 23 липня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

Козара Сергія Ярославовича (25.06.1986 року народження), який був призваний на військову службу та загинув 22 січня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Новодарівка Запорізької області.

Поховають Дмитра Домарецького у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Сергія Козара — на кладовищі у селі Шепель.

У п’ятницю, 12 квітня, об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбудеться відспівування Устимчука Максима Васильовича (08.10.1998 року народження), який був призваний на військову службу та загинув 7 березня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Терни Донецької області.

Поховають Героя на кладовищі у селі Зміїнець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні