У селі чоловік намагався застрелити поліцейського

0
У селі чоловік намагався застрелити поліцейського
Повідомлення про постріли на одній із вулиць селища Квасилів надійшло до поліції о 21:00 9 квітня.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

Для з’ясування обставин на місце події негайно прибула група швидкого реагування роти поліції особливого призначення. Коли поліцейські підійшли до компанії із трьох чоловіків, які перебували на території літнього майданчика місцевого кафе, один із них — 39-річний місцевий житель, здійснив постріл у бік правоохоронця РПОП. На щастя, ніхто тілесних ушкоджень не отримав.

Спецпризначенці затримали порушника. Огляд на стан алкогольного сп’яніння показав 2,6 проміле. Чоловіка у процесуальному порядку помістили до ізолятора тимчасового тримання. З місця події поліцейські вилучили стартовий пістолет.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні