Місто під загрозою: офіцер ЗСУ назвав нову ціль росіян для наступу

0
Місто під загрозою: офіцер ЗСУ назвав нову ціль росіян для наступу
Російські окупаційні війська продовжують активний наступ в районі Мар'їнки. Однією із цілей просування окупантів на цьому напрямку бойових дій є місто Курахове.

Про це в ефірі телеканалу Еспресо повідомив офіцер "Легіону Свободи" Сергій Воронов.

"Вже протягом тривалого часу Новопавлівський напрямок переживає найбільшу кількість штурмів, які відбуваються сьогодні на лінії зіткнення", - пояснив Воронов.

Він наголосив на тому, що противник продовжує рухатися вперед з знищеної Мар'їнки, розширюючи свій плацдарм на південний напрямок у напрямку населеного пункту Побєда. Крім того, росіяни наступають на сході від Мар'їнки на Георгіївку, яка знаходиться у бік Курахового.

За словами офіцера "Легіону Свободи", вочевидь однією із цілей ворога є українське місто Курахове.

"Також противник також намагається штурмувати Красногорівку з півдня. Дуже гаряче біля Невельського. Південніше гарячою точкою є Новомихайлівка, якою ворог прагне йти, можливо, задля оточення Вугледара", - додав Воронов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні