Відомий український гурт скасував усі концерти на 2024 рік: що сталося

1
Відомий український гурт скасував усі концерти на 2024 рік: що сталося
Відомому українському гурту "Океан Ельзи", фронтменом якого є співак Святослав Вакарчук, довелося скасувати усі концерти в Україні, заплановані на 2024 рік. Причиною цьому стала заборона проведення масштабних заходів на великих відкритих майданчиках в державі.

Про це пише УНІАН.

Через постійно загрозу ракетних обстрілів, аби не наражати себе та шанувальників на небезпеку, музикантам довелося анулювати виступи та перенести їх на 2025 рік.

"Очевидно, що через постійну загрозу російських ракетних ударів, масштабні заходи на відкритих великих майданчиках у 2024 році в Україні проводити поки що заборонено. Саме тому, з питань безпеки, а головне з турботою про кожного з нас, переносяться на 2025 рік і наші українські стадіонні концерти", - йдеться у повідомленні.

Учасники гурту наголосили, що всі придбані квитки залишаються дійсними. Їх можна використати на концертах у 2025 році.

"Всі раніше куплені квитки на стадіонні концерти дійсні на нові дати і ми обов’язково зустрінемось з вами за першої ж можливості на найгучніших концертах в Україні! Та 2024-й для нашої групи не просто звичайний рік. Слідкуйте за нашими анонсами, невдовзі будуть цікаві і тоді квитки на ці концерти точно стануть вам у нагоді. Деталі трохи згодом", – йдеться в дописі "Океану Ельзи".

Крім того, у коментарях вказано, що квитки на концерти, які куплені до повномасштабного вторгнення, також дійсні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате концерти 95 кагалу не скасовують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні