Відома українська блогерка закрутила роман з одруженим чоловіком

0
Відома українська блогерка закрутила роман з одруженим чоловіком
Серце блогерки-мільйонниці Даші Квіткової не вільне. Такі чутки розповів нещодавно оглядач шоу-бізнесу та блогер Богдан Беспалов та розсекретив нового обранця дівчини, якого звати Максим.

Виявилося, що чоловіку написав інсайдер, який бачив пару разом, пише УНІАН.

Повний текст повідомлення Богдан вирішив зачитати на своєму YouTube-каналі.

"Богдане, привіт. Маю для тебе інсайд: вже кілька разів нашому ЖК бачили Квіткову разом з Максимом Лавриненко (це засновник телеграм сітки "Труха"). Поцікавились в оточенні Даші, вона розумна дівчина, висновки усі зробила після Добриніна і тепер не робить свої стосунки жодним чином публічними. Максим від Даші мліє, в неї теж є симпатія, але й меркантильні цілі. Зв'язки Максима можуть вивести Квіткову на зовсім інший рівень життя", - розповів блогер.

Згодом додав, що дізнався ще деякі цікаві подробиці з життя Максима, які його здивували.

"Мені цікаво, що може принести цей тандем. Ой, я щось не звернув уваги, що Максим одружений. Якщо правда про їх роман з Квітковою, то без слів", - додав блогер.

Сама Даша Квіткова нічого не коментує, проте раніше розповідала, що дозволяє чоловікам залицятися до неї та проявляти свою турботу.

До слова, про 38-річного Максима Лавриненко відомо, що він з Харкова. Заснував Telegram-канал "Труха" і розповідав, що отримує від нього дохід 300-500 тисяч доларів на місяць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні