На заході України затримали 4 чоловіків

0
На заході України затримали 4 чоловіків
Прикордонники Чернівецького загону ліквідували черговий канал незаконного переправлення чоловіків через держкордон України.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, днями прикордонний наряд відділення "Подвірне" затримав провідника та групу із 3-х чоловіків поблизу кордону з Молдовою.

"Аби уникнути відповідальності, мешканець прикордоння, який вів "нічних туристів" до держрубежу, намагався втекти. За кілька хвилин переслідування група реагування наздогнала та затримала втікача у лісосмузі", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що за незаконний трансфер до Молдови кожен мав сплатити по 5,5 тисяч доларів США.

Затриманих доставили до прикордонного підрозділу та склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Згодом співробітники головного оперативно-розшукового відділу встановили та затримали організатора незаконного переправлення. Йому повідомили про підозру та за рішенням суду обрали запобіжний захід тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 120 тисяч гривень. Організатору загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ст. 332 ККУ. Санкція статті передбачає до 9 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні