На фронті загинув волинянин, якого майже рік вважали зниклим безвісти: спогади про Героя

1
На фронті загинув волинянин, якого майже рік вважали зниклим безвісти: спогади про Героя
Ювілейний 50-ий день народження мав би зустрічати 9 квітня Герой з Турійської громади Богдан Марчук з села Клюськ, та війна обірвала його життя у розквіті сил.

Спомин про Героя написали у Турійській громаді.

У перший рік повномасштабної війни наприкінці травня Богдан Марчук став на захист країни. У складі 14 ОМБР звільняв від окупанта Харківщину.

26 жовтня під час штурмових дій наш захисник загинув. Майже рік Богдана Марчука вважали зниклим безвісти. І весь цей час жевріла надія, що він живий. Та, на жаль…

5 листопада 2023 року у сумний недільний день Турійська громада провела загиблого воїна в останню земну дорогу, віддавши данину шани його подвигу.

«Ім’я Героя назавжди вписане в книгу історії України, пам’ять про Богдана Марчука житиме у серцях вдячних українців», - пишуть у громаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
365 pron xxx
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні